Alla inlägg under januari 2008

Av Emmelie Nilsson - 19 januari 2008 19:55

Snart drar jag, Carro, Maria och Lena på partey! :)


Laddat!

ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 18 januari 2008 16:06

ÄNTLIGEN.

Om någon bara visste hur lättad jag är nu. Alla uppgifter är skrivna och skickade. Nu kanske jag t.o.m kan börja skriva om något intressantare än plugg i min blogg.

Det här är faktiskt första gången sedan september då jag har en helg utan plugg. Inte för att jag brukar plugga så mycket, men det är ändå skönt att slippa veta att man har något att göra. Jag ska njuuuta av denna helg och bara slappa. Hoppas den aldrig tar slut. På måndag börjar vi med inriktningarna på skolan, (samhällskunskap för min del), så då blir det plugg igen. Men jag ser faktiskt fram emot det, kul att börja på nåt nytt.


Så.. Vad ska jag hitta på ikväll?


ANNONS
Av Emmelie Nilsson - 17 januari 2008 16:04

Ja idag har jag pluggat. Pluggat och pluggat och jag är inte klar än. En uppsats är klar förutom att jag inte har skrivit referenser och källhänvisning, men det gör jag på alla tre imorgon. Sista minuten.

Ja men annars går det väl rätt bra. Förutom att jag håller på att bli tokig på mig själv för att jag inte kan koncentrera mig ordentligt. Hittar alltid en massa annat mycket roligare som jag vill göra. Men men, uppsatserna ska postas imorgon så jag har inget val.

Sorry om jag skriver om jättetråkiga saker just nu men det verkar ju ändå som om ingen läsar min blogg så det spelar ju faktiskt ingen roll då.


Nej nu måste jag återgå.

Av Emmelie Nilsson - 16 januari 2008 21:52

Ja idag är det Elins dag. Hela 20 år gammal är hon nu.

Jag knallade iväg till Carro vid fyratiden och vi gick vidare till Punkten för att försöka köpa lite vitlökssås. Hem igen och käka middag. Det blev strips och vitlökssås, och Nicke blev rätt fundersam där ett tag över våra matvanor :P Men han gjorde i alla fall till slut köttbullar.

Jaja nog om det. Vi köpte en blomma, gick till Elin och åt tårta. Mums! ^^ Sen hem till Carro igen för att färga och klippa hår. Jag gjorde blonda slingor, blev bra men det tar väl ett tag att vänja sig. Ska göra mer sen så blir det ännu ljusare.


Oh jag längtas till på lördag och Elins fest. Kommer bli skiiitkul jue.

Nej nu måste jag spela lite spel och plugga..


Dagens bästa: Att jag pluggat lite och att jag umgåtts med mina love ones.

Dagens sämsta: Att jag inte pluggat tillräckligt, och att jag är rädd att jag inte passar i blondt.

Dagens Em: hmm? Jag tror jag har haft rätt mycket tur idag. Inga felsägningar eller andra pinsamheter. Vad jag vet?

Av Emmelie Nilsson - 15 januari 2008 21:18

Jag älskar den bruden and she made my day :)

"I huvudet på Gynning" kommer gå varm här närmaste tisdagarna.

Av Emmelie Nilsson - 15 januari 2008 17:05

idag var jag på skolan för en obligatorisk dag. Vi sjöng, dansade, lekte lekar och målade. Jobbigt att gå på universitet ;) Skönt med en sån dag när alla andra dagar är URtråkiga. Synd på ett sätt att denna kurs är slut nu och alla splittras till olika ämnen. Jag kommer att sakna Alexandra.


Så.. Hoppade på bussen och åkte till pappa för att käka lite pannkakor. (ja. Jag åker till Kyrkdal bara för att äta pannkakor då pappa är mästerkock.)


Min pappa är söt. När jag kom säger han: "Du vet den där låten du sjöng på jämt? Ja men den där.. Om båten. Jo men det är om någon båt. Fast sen blev båten en tjej.. (nynnar Anna, Anna, stanna...) Ja men du vet vilken jag menar! Det är massa dunka-dunka och sånt där tjafs. Och nåt med att banga hårt? "

Till SLUT fattar jag att han menar Boten Anna och vad han ville säga med det var att den låg etta på Englands-listan.

Ja herrege.


Av Emmelie Nilsson - 13 januari 2008 12:27

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Emmas födelsedag! Hurra, hurra, hurra!


Ja idag är det min barndomskompis Emmas födelsedag. 18 år! ja jag säger då det. Tiden går fort. (sentimentalt)

Ja idag ska jag i alla fall åka till Kyrkdal för att äta tårta och mysa på. Så det blir jättebra! :) Sen blir det plugg och tv senare ikväll.


Vad ska ni göra idag? :)

Av Emmelie Nilsson - 12 januari 2008 12:21

Jag drömde något otroligt konstigt inatt... Jag och min bror var på en begravning och rätt som det är hör vi mannen bredvid oss skrika till. Han faller mot golvet och slår huvudet i bänken och knäcker nacken. Det sprutar blod i fallet och väl på golvet pumpar det ut blod från hans huvud. Präsen ber oss att rikta uppmärksamheten framåt istället och han fortsätter begravningen. Otroligt obehaglig dröm. Jag klamrade mig fast vid min bror och bara grät...

Fast sen drömde jag att jag var kompis med Brooke, Payton, Lucas, Mouth, Skills, Nathan och Hailey också ;)


Nej nu måste jag äta något.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se