Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Fika!

Av Emmelie Nilsson - 29 januari 2008 20:17

Idag var jag och fikade med tjejerna. Pallrade mig upp, var otroligt yr och svag trots att jag är feberfri. Är fortfarande rätt kass, konstigt.

Jaja åter till ämnet. Jag, Elin. Lena, Carro, Maria (Inte Burén om nån ur hennes klass undrar, för hon var hos läkaren ;) ) och Fia fikade. Det är otroligt vad en fika kan vara bra för kropp och själ.

Jag älskar att kura ihop mig på ett mysigt fik, beställa in nåt att äta och nåt att dricka och bara sitta där. Är jag ensam läser eller skriver jag, har jag vänner där blir det en massa prat. Ett fik är ultimata stället att umgås på. Inte för flott, inte för privat, inte för dyrt.. Man behöver inte tänka på pengar, hur man för sig eller liknande, det är bara att vara.

Dessutom älskar jag Bakfickan här i Kramfors (som förresten är stans enda stolthet och det enda jag kommer sakna om jag flyttar). Rodrigo slänger ihop en sallad eller en macka, och sen är det bara att hänga. Underbart!


Dagens bästa: Fikat helt klart. Skönt att träffa brudorna igen! Och att jag betalat räkningarna och postat iväg några böcker jag sålt.

Dagens sämsta: Min jäkla yrsel och ännu ett misslyckat försök att sluta röka.

Dagens Em: ?

 
ANNONS
 
Lena

Lena

30 januari 2008 12:26

Jag kör gärna hockey ¨på fredag. Ikväll med. Hör va dig om du ha lust =) annars blire väl att ja åker dit med pappsen ;P

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se