Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Värdelösa tv-program

Av Emmelie Nilsson - 29 januari 2008 10:24

Det finns verkligen många dåliga tv-program. Jag är en sån som ändå ser det mesta men det finns två program jag verkligen inte klarar av. Det första är alla dessa "ring-in-och-vinn-pengar"-program. Det är alltid oerhört dryga, överglada men ändå torra programledare som skriker, viftar och ber på sina bara knän att vi ska ringa in. "Kom igen! Snälla ring mig nu!!! Det saknas bara tre bokstäver och du kan vinna 100.000:-"

Och inte går det fort heller. Antingen är det jätteenkla ord som alla kan, ändå får man sex ledtrådar så även en treåring klarar av spelet. Ändå måste man vara 18 för att ringa in, så jag förstår inte grejen. De står och tjatar på om samma uppenbara ord en kvart tills någon till slut ringer in och befriar mig. Sjukt. Sen finns det en annan versin av dessa ordlekar. "Ordet slutar på bröd, sätt in ett ord innan och vinn massa pengar". Idag var det just ordet "bröd" ordet slutade på, och ingen lyckas svara rätt. Efter en halvtimmes tjatande ringer en kille in och svarar "penisbröd". He made my day. (Självklart var det fel ord, och när någon till slut svarar rätt vinner de 1000 kr.) SUCK. Hur orkar folk?


Mitt andra hat-program är Days of our lifes.  Jag har aldrig följt det programmet som tycks pågå i en evighet, ändå har jag full koll på vad som händer om jag zappar till den kanalen en gång i månaden. Det händer ingenting!! Samma scen där mamman står och pratar med sin dotter med en kniv bakom ryggen har nu pågått i fyra avsnitt. VA!? Hur orkar folk?


Det värsta med allt är att folk verkar orka. Annars hade de ju inte sänt dessa program..

 
ANNONS
 
Linda

Linda

29 januari 2008 10:36

Penisbröd hahahahhaha, fän vad rätt. Jag HATAR de där programmen som alltid lyckas gå, morr.

http://songbirdie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se