Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

På bättringsvägen?

Av Emmelie Nilsson - 28 januari 2008 18:38

Jag har ingen feber!!! (peppar, peppar ta i trä)

Vaknade halv10 i morse, sträckte lite på mig, ruckade lite på kroppen och steg till slut upp. Stod upp några sekunder och pustade ut. YES! Ingen feber. Sov gott hela natten och känner mig riktigt pigg! Har bara otroligt ont i magmusklerna efter allt hostande. Jaja.. Nu ska denna blogg inte vara någon klagomur längre.


Dagen har varit otroligt lugn. Har bara kollat på L.A ink och slappat hela dagen. Skööönt! Imorgon måste jag dock ta itu med räkningar, skicka några böcker jag ska sälja och lite annat roligt (?)

Förhoppningsvis mår jag så pass bra imorgon att jag kan fika med Carro när hon kommer från skolan. Skulle behöva lite girl-power.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se