Direktlänk till inlägg 26 januari 2008

Typiskt.

Av Emmelie Nilsson - 26 januari 2008 17:48

Så har dagen jag sett fram emot så länge kommit och vad gör jag? Ligger jättesjuk i feber och bihåleinflammation.

Mådde så himla bra igår, sen från ingenstans blev jag jättesjuk. Det är så Typiskt!! Bara för att jag varit så laddad. Vem vet när nästan chans kommer? Jag blir så ARG!


Nu ska jag lägga mig ner och lipa och tycka synd om mig själv.

 
ANNONS
 
Lena o Burra

Lena o Burra

26 januari 2008 20:38

Va faaan Emmelie! Som vi sett fram emot den här dagen. Lite stark alvedon vafan ;) Aja, vi tar igen de nån helg, jag lovar!! =)

http://lenadahlberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carro

27 januari 2008 01:16

Kan trösta dig med att jag sitter hemma ensam nu medans ALLA är på Kramm, trevligt värre. Det värsta är ändå att jag spillde ut ett glas med rödvin över våran matta när jag skulle städa undan alla burkar och skit.. KUL! så nu är den nyduschad och indränkt i salt.. funny :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se