Direktlänk till inlägg 25 januari 2008

Kanondag!

Av Emmelie Nilsson - 25 januari 2008 23:08

Så var fredagen äntligen här och tjejerna skulle till Sundsvall och göra stan osäker..

Lena och Maria hämtade upp mig och Elin nedanför mig och åkte sen för att hämta Carro. Fick vända tillbaka för att hämta några böcker jag skulle sälja i Härnösand, men till slut var vi iväg!

Lena är en excellent driver och hon lyckades tvärnita och komma åt tuten i en korsning och fastna i en backe. Dessutom lyckades hon få Maria att skrika rakt ut ett par gånger när hon körde om en långtradare och skulle parkera. Men det gick galant! ;) (Dock har Lena ett problem. Något vi bör ta på allvar och hjälpa henne med genom rehabilitering.

Hon missbrukar spolarvätska.

Haha! ;) På vägen dit använde hon upp allt vilket resulterade i att hemresan blev skräckfylld p.g.a dålig sikt ;)


Jahapp.. Först åkte vi till Sundsvall för att bl.a introducera Lena och Maria på Subway. De lyckades beställa en macka med kyckling, skinka och kalkon. Inte alla som gör det ;)

Shoppade som galningar och jag må säga att vi är fem helt olika shopping-typer.

Elin rycker tag i "coola" saker, provar aldrig kläderna och är alltid jättenöjd vid dagens slut.

Carro är en funderare. Hon tillbringar nästan mer tid i provhytterna än i butikerna, fast då ångrar hon sällan köp heller.

Maria är en snabbis som scannar butikerna och hinner vara på fyra butiker när vi andra fortfarande är kvar på den första. Trots det hittar hon jättefina kläder. Skillat!

Lena är en arg shoppare. Ibland iaf ;) Hon säger att hon har kollat igenom hela butiken och inte hittat nåt, ändå går hon i raketfart. Fattar inte hur hon hinner se kläderna.. ;) I vilket fall som helst så gör hon av med många pengar även fast det låter som om hon inte hittat nåt.


Idag blev vi nog alla väldigt nöjda. Jag köpte mig en eyeliner, ett par jeans, pumps, linne, kofta, tunika-klänning-grej, tights och lite annat småplock. Skitnöjd är jag. Dessutom hade jag ju världens bästa sällskap!


Imorgon blir det partey och det ser vi fram emot!


Nu msåte jag sova och se om mina lungor mår bättre imorgon. Har ont i dom och hostar konstigt. Men men! Det är bara att bita ihop ;)


Dagens bästa: Alla fynd och allt skratt

Dagens sämsta: Att jag inte fick med mig någon tv-bänk från IKEA, men det går att ordna nästa helg.

Dagens Em: Lekte blondinBella lite för högt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

26 januari 2008 01:46

kolla in "annecarolineeriksson.bloggagratis.se" ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se