Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Rubrik saknas

Av Emmelie Nilsson - 20 januari 2008 21:36

Ja idag är det söndag. En ljuv baksmälla hänger över mig som ett moln och som alla andra "dagen-efter-dagar" och jag tänker som vanligt att jag aldrig mer ska lockas av alkoholens bitterljuv. Det kommer jag göra. Till helgen.

Så.. Idag har jag sovit, vilat, sovit och glott på tv. Imorgon börjar tre jobbiga dagar. Samhällskunskaps-introduktion från 08.00-17.00 Jobbigt faktiskt. Men förhoppningsvis kul. Blir alltid lite nervös när man hamnar i nya grupper med folk man inte känner.. Dessutom är det otroligt drygt att åka buss fram och tillbaka. Men men, Det är ju bara tre dagar och förhoppningsvis går de fort!


Dagens bästa: Att min huvudverk äntligene gick över

Dagens sämsta: Att jag är pigg som en nötkärna och förmodligen inte kommer somna i tid ikväll och vara jättetrött imorgon. Dessutom är det söndag och söndagar är sällan bra.

Dagens Em: Somnade runt 17.00 och när jag vaknade hade jag ingen aning om det var kväll, natt eller dag. Det var kväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se