Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Gårdagen

Av Emmelie Nilsson - 20 januari 2008 12:13

Igår var det skoj må ni tro!

Jag knallade iväg till Carro runt 15.00 och snart kom Maria och joinade oss. Vi gjorde oss iordning och satt sen och grundande till några gamla godbitar från stereon. Ringde Lena runt 20.00 och givet vis var hon på! "Jag bangar inte fest." Sa hon och vips så var vi fyra glada brudar på väg till Bollsta för att fira Elin och Fia som fyllt 20.


Vi intog en trygg plats runt köksbordet och pratade och hade roligt. Kvällen innehöll allt som behövs för lycka:

 • Fina vänner
 • En massa skratt (mycket för att vi spelade ett spel som avslöjade ett och annat)
 • Dricka
 • Bra musik
 • Gamla vänner som jag inte sett på evigheter
 • Fem tjejer på jakt efter den berömde Bergman i en hölada
 • Fem skrikandes tjejer när den berömde Bergman väl kliver in i huset.
 • Prat, prat och prat
 • Planer inför nästa helg
 • Kebabrulle från Sylo's
 • Sova.

Shit vad jag längtar till helgen brudar! :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carro

20 januari 2008 15:15

Den här kvällen var bäst! :) och nästa helg kommer bli ännu bättre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie Nilsson - 16 februari 2009 12:41

Ny start! Här har ni adressen till min nya blogg.    http://fondkie.blogg.se ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 21:29

Det här halsbandet har jag letat i evigheter. Jag är förälskad. Om nån vänlig själ köper det åt mig så älskar jag den personen i all evighet. Jag MÅSTE ha det! ...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 20:11

Blir en till sån här bara för att. Ska snart slänga fötterna i ett varmt fotbad med en kopp te i handen! Hoppas ni alla haft en bra dag.   Senaste människan: Som tilltalade dig: Mathias Du fikade med: Matilda. Fast det var bara jag som fikade! D...

Av Emmelie Nilsson - 10 februari 2009 19:43

DIG: Hur lång är du?- 1.68 cm. Och en halv. Vad vill du bli när du blir stor?- Jag är redan stor och på god väg att bli en framgångsrik hudvårdskonsult! Sen vill jag jobba som tatuerare samtidigt. Vad pluggar du nu? - Ingenting, det behövs inte....

Av Emmelie Nilsson - 9 februari 2009 21:34

Jag blev utmanad av Lena  Regler1.  Berätta sju personliga sanningar om dig själv.2.  Utmana sju personer.3.  Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade. Sju sanningar om mig:  1.  Lider av Emetofobi, vilket i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se